lördag 16 januari 2010- Du Ebba
- ja
- tänker du ha barn nån annan gång?
- så du får syskon?

- jamen det har jag redan men OM du får något barn då blir jag storasyster och då skulle du ha en unge hemma hos dig och en hemma hos mig och en hemma hos D. Åsså en som är hos sig själv. För det är min storebror och han är nästan en egen farbror.

- Ojdå. Skulle du gilla att ha en lillebror eller lillasyster?
- Nä.
- Öh
- för att då är du bara med den.


Ibland blir man rörd... för att någon är avundsjuk på någon som inte ens är påtänkt.


Men alltså, min prins, som förresten heter Erik och helst vill kallas så i stället för att vara en namnlös prins, han har ju inga barn och tycker att barn är livets största mirakel.

Så man vet ju aldrig.

Nångång.

....kanske


jag kan ha en familj.

5 kommentarer:

Saring sa...

Ja, det kan du. Och det har du. Också. Så tänker jag att även om den familjen du har idag inte är en kärna, så kan kärnan i dig ändå vara en familj. Tänker jag.

Comvidare sa...

När prinsar får namn blir det inte lika mycket saga längre. Och jag antar att ni vill leva i så mycket verklighet det bara går.

Men nu när han har ett namn, kan man inte får höra hur det kom sig att han helt plötsligt satt på just din stig.

Cicki sa...

Det är många tankar som kretsar i den lillas huvud. Jag blir lika imponerad varje gång över hennes tankar, hennes frimodighet, hennes enorma trygghet i sig själv och sin plats här i livet.

Och jag håller med Comvidare att det skulle vara spännande att få höra om hur Prins Erik kom in i Drottning Ebbas liv.

Ebba G sa...

Saring - ja, du har nog rätt, man har sin kärna och sin familj i sitt eget inre. Det är väl bara det, att när familjen mest varit sorg som inte fått plats, då har det varit ett tomt hål där...

Comvidare och Cicki - det där med hur grodor blir prinsar är privat.
Så.. nä, det blir nog inte någon skvallerspalt i blogen.

Gunilla sa...

Man kan aldrig veta. Jag håller med Erik, barn är livets största mirakel (i alla fall om man mäter med mina mått, och de går inte av för hackor)
Man vet inte vad som ligger i framtiden. Och visst är det skönt att fundera lite, vänja sig vid att eventuellt.....ett mirakel skulle anlända/avisera sin ankomst.
Erik är för övrigt ett väldigt fint namn på en prins :)
/
G