måndag 12 oktober 2009

Vaknar med blöt kudde och kalla fötter.
Tårarna rinner.
Igår fick jag veta, att en vän från gatan har dött.
Idag ska jag träffa min lilla tjej
I morgon ska jag själv inför rätta för narkotikabrott och en del annat jag har kvar att handskas med.
Om jag blir fälld...Eller det blir jag ju. Jag är skyldig som fan.
Men om jag måste sitta inne ett tag.
Fan.

Jo ibland är det faktiskt så att jag har rätt att ångra, att jag har anledning att förbanna och att jag har allt att vinna på att avsky det jag gjort så att jag vet längst in där suget sitter, att jag aldrig ska riskera att förlora bubblet och virvelvindarna och de hisnande samtalen med de ungar jag faktiskt älskar numera.

Fan.
Att livet har konsekvenser.
Liv och död och allt.

Kan bara säga att om en enda människa fattar det av att läsa min blog har jag i alla fall gjort något bra av skiten.

Men idag är det glassparty!

11 kommentarer:

Gråa musen sa...

Stort lycka till i morgon. Det vore väl fan om du åkte dit även om du är skyldig. Du gör ju bot och bättring nu för glatta livet. Hoppas verkligen de tar hänsyn till det. Ingen. Ingen. Ingen blir bättre av att sitta inne. kram

Renée sa...

Hoppas du slipper finkan. Du behöver umgås med dina tjejer så du öppnar ditt hjärta mer å mer. Barn e ju så underbara å säger precis vad dom tycker å tänker. Det är ju det som e så himla bra. Dom får oss att verkligen stanna upp å tänka!
Lycka till med ALLT!

Cecilia N sa...

Kan du få hoppas på villkorligt?

(Kan inte sånt härnt, men visst kan man få bli dömd men fri ändå? Och hur frälst lät det där då?)

Josef Boberg sa...

Det ordnar sig förr eller senare - hälsar Josef

E sa...

Du förtjänar så väl att få lägga det bakom dej. Jag hoppas och tror att rätten kommer att se var du är nu och inte var du varit. Jag ska hålla alla tummar och tår och skicka alla goda lyckönskande energier som jag bara kan.
Kramar till dej

Kamilla sa...

Hoppas verkligen att allt går bra för dig. och med bra menar jag självklart att du slipper straff i form av fängelse eller så. Nu när du kommit så långt skulle kanske det vara som att dra undan mattan från fötterna för dig!
Som nån skrev så gör du verkligen bot och bättring i ditt liv nu på alla tänkbara sätt. Hoppas att de som bestämmer kan se vidden och vikten av detta!
Stor kram och lycka till

Mimmi sa...

För det första: LYCKA TILL IMORGON! Hoppas de ser att du har bättrat, att du sonar varje dag.. Med din ånger, med dina kval.
Två: Det är klart att du ska ångra. Men du ångra på ett bra sätt. Du verkar vara en annan person nu. Eller samma person men drogerna gjorde dig till någon annan. DU försöker och du verkar vara stark så in i norden!
Tre: Förstå... har man aldrig varit nära den världen som du har levt i kan man nog aldrig förstå fullt ut men du har en otrolig förmåga att berätta, att beröra, att nå ut. Så du kan suga åt dig av att JA, något bra kommer ur "skiten".
Fyra: Glass...mmm... jag tar en jag med!!
Fem: Åter, stort lycka till.
Jag känner inte dig, du känner inte mig. Två människor, två världar. Men du berör. Du är värd en andra chans. Jag kommer knappt kunna dricka kaffe imorgon - tummarna kommer ju vara upptagna... Jag håller båda för dig!!/Mimmi

Den hemska tvillingen sa...

Håller tummarna för bästa lösningen, vad det nu kan vara.

Lev väl

Anonym sa...

Håller tummen för dig!!!
Kram Camilla i Skåne

Anonym sa...

Håller tummen för dig!!!
Kram Camilla i Skåne

Johnny Andersson sa...

Vet precis vad du genomgår för nåt. Det förflutna hinner på nåt märkligt sätt ifatt än oavsett vad det är. För två år sedan befann jag mig i samma situation, med rättegång. Fick sex månader för olaga hot mot den som stod åtalad för att ha skurit upp min hals??
Hoppas att du har bättre tur med din rättegång än vad jag har. Lycka till och jättebamsekram.