söndag 25 oktober 2009


En helkväll i löken... och det stinker om händerna, ångar upp mellan brösten, visslar lök genom näsborrarna och... tja formligen väller ut genom varenda por.
Herregud vad jag har handskats med lökar denna afton.
Jag minns andra tider med andra lökar...
Nångång skulle det vara... roligt??? nä, kanske inte roligt, men möjligen intressant, att bjuda in alla män jag känt (i betydelsen man läser in i ordet i 1917 års bibelöversättning) och liksom ställa dem mittemot varandra och låta dem berätta för varandra vad det var som gjorde att de föll för att använda just lilla Ebbas mutta för att tillfredsställa sina lustar.
Undrar om de skulle svara och hur.
Inte var det väl för att jag var så bra på lök... för det har jag blivit först under de senaste månaderna.
Förresten frågade min sköna granne E. om det möjligen fanns någon gammal trevlig torsk att förmedla. Gammal trevlig!!! Ja jävlar.
Nog kände jag en eller annan lite äldre herre.
En av dem, Börje kanske han hette, eller Björn.... var säkert fyllda sjuttifem men såg ut som nitti. Jag var lika rädd varenda gång, att han skulle dö under själva akten. Men han överlevde och såg ungefär lika förvånad ut han som jag.
Och en annan... Tage tror jag han hette, han är död nu, det vet jag för jag var på hans begravning... han var en riktig goding. När han fyllde sjuttinio var jag där som gästhora, dvs han hade bjudit in sina bridgegubbar, en bror och ett par vänner till och så fick jag strippa. Det var faktiskt riktigt gulligt med farbröderna som klappade händerna och ville klappa lite på rumpan och tuttarna. Bra betalt var det också...
Men nej, min goa granne får nog hitta sig en gubbe nån annan stans än bland mina gamla kunder. Har man en gång betalat för sex så har man bytt status. En torsk är en torsk är en torsk. Och E. är värd något bättre än en slemmig fisk.
Basta.
Och med det har jag surrat färdigt och ska in i duschen för att byta lökdoften mot vänt doftande rosenvatten.

8 kommentarer:

Comvidare sa...

Då ska jag inte heller fråga. Det är lite otur (för mig och vännen E) att det bara är svin du sprungit över (eller rättare sagt; som sprungit över dig). Din "bekantskapskrets" torde vara rätt intressant ur alla andra synvinklar. Men en torsk är en torsk är en torsk.

Och med tanke på det...tror du att du någonsin kan bli kär/förälskad/upp över öronen i en annan människa, eller har du tappat all tro till manligheten/mänskligheten?

Milla sa...

Oj, ja det skule verkligen vara intressant att se vad dem svarade. Jag har nog tyvär mina aningar/fördomar/erfarenhet men vad vet jag. De kanske skulle komma med att alldeles utmärkt svar. Men som sagt.. jag tvivlar.

Ebba G sa...

Comvidare: Svin? Vilken förolämpning mot grisarna som ju är riktiga gentlemen (har jag läst). Fast... ska jag nu inte dra alla över en kam när det gäller torskar, så finns en och annan rätt hygglig typ där också. Inte så att jag skulle vilja rekommendera någon som köper sex, det finns mycket att säga om det - men för att människor alltid är människor, också torskar. Jag menar, jag själv... hrmmmmmharkel. Jag är inte klanderfri eller värd mer respekt än en torsk faktiskt... man vet aldrig vad de har i bagaget.
Och kärlek.... är väl inte knuten till gamla upplevelser - tror knappast jag tänker återgå till hallickar eller missbrukare på gatan. Jag lever ett jättebra liv med mig själv och om jag träffar någon karl som också lever ett jättebra liv själv... tja då kan det kanske slå gnistor. Men jag kommer aldrig att överväga att följa känslor som handlar om beroende eller makt. Varken från min sida eller en eventuell partners.

Milla - jo svar på varför de tänder på en hora har alla. Riktigt bra svar... som att de är ensamma och att horan finns där med sin fina tillgängliga kropp... fast det är klart, det går nog bra med närapå vilken hora som helst. Fast... torskar brukar ha preferenser.... somliga vill ha brunetter, andra blondiner, några ska ha magra, andra lite rundare... så jag passade väl in i någon av de där mallarna och så vet jag att jag var rätt populär bland "snackare" - såna som alltså mest ville prata, sexet kom i femte hand...

Torvaldan sa...

Ja torskar verkar vara otäckt slemmiga men är det bara jag som tänkte på bilden? En väldigt fin bild. Visst är det den första som du lagt ut? Grattis (eller vad man nu säger) :)

Cecilia N sa...

Du har rätt torvaldan! Ebba har lagt ut en bild! Grattis!

vagava.blogg.se sa...

Ja... människor är alltid människor... och jag gillar verkligen din ickedömmande attityd... jag har också en brokig bakgrund som missbrukare och det är så himla viktigt att det finns människor som är beredda att ge en andra chans...

... något som både du och jag är värda...

... om du inte har något emot det så skulle jag gärna vilja länka till din blogg... för du har verkligen en talang utöver det vanliga i att uttrycka din med det skrivna ordet...

(((kram)))
peter

Ebba G sa...

Torvaldan och Cecilia - ja!!! det är min första inlagda bild - känns som att lägga in sill ungefär, första gången sker det med lite darriga fingrar men nu vet jag ju hur det går till och tänker göra om det när det passar.
Bilden är en gammal illustration från något Linné skrivit tror jag - eller i alla fall samtida.

Peter vagava- såklart får du länka, jag skriver för att bli läst ju...
Kram!

Torvaldan sa...

Vad roligt! Å vilken passande bild. Löken som växer upp och blir en fin blomma...
Du är grymt bra på alla sätt och vis!