lördag 26 september 2009

Stark som en oxe men rätt ynklig...
så skulle man kunna sammanfatta mig den här dagen. Eller med andra ord - en massa järnfilspån som håller ihop med hjälp av magnet. När magneten tappar kraften är det inte mycket mer än en hög sågspånsliknande metallbitar..
Jag skulle ju träffa D. i dag. Min stora tjej. Hon skulle komma över dagen och så skulle hon följa med till jobbet.
Jag sabbade alltihop.
Försov mig och hörde inte telefonen när familjen ringde för att kolla att jag skulle möta vid bussen. Och eftersom jag inte svarade blev det ingen resa.
Och jag fattar inte att jag inte vaknade, jag som brukar resa mig upp som en såndär gubbe man inte kan lägga ner, en med tyngd längst ner alltså, så fort klockan är ungefär sju. Men jo, jag var uppe en sväng men somnade tydligen om.
Och D. ville inte ens prata med mig såklart, när jag ringde lite över tio.
Så jag grät som vanligt floder i ett lakan. Tills jag kom på att jag nog måste laga det som gått sönder. Man kan inte bryta ihop när man är morsa. Tror jag.
Så i morgon åker jag dit och börjar om. Hur fan det nu ska gå till. Kan man göra bort sig mer än så här? Jo, det är klart. Jag har ju "bara" försovit mig. Inte börjat ta kokain eller supa bort skallen. Och jag har jobbat idag och tagit ledigt i morgon, tänker inte ens bara "skolka"
Så något rätt gör jag väl.
Men fan fan fan. Man försover sig inte när man är en nyss upptäckt morsa. Det bara är så.
Skit också.

9 kommentarer:

Cecilia N sa...

Några extra tesla till järnspånhögen.
Eller "kram" med ett annat ord.
Imorgon är det en annan dag.

Kamilla sa...

Imorgon är inte bara en annan dag, utan det är en ny dag! Med nya möjligheter och nya lärdomar!
Det kommer att gå bra!
Försova sig kan alla göra, fd gathora eller en VD eller vemfan som helst, till o med jag!
Stor kram till dig
Kamilla

Cicki sa...

Som du själv säger så är det bara att börja om igen. Inte tappa sugen. Livet är fullt av tappade sugar. Låt det inte bli en till. Du fixar det här. Kram

Den hemska tvillingen sa...

Å fan, nä det gör man ju inte. Men dotter dör inte heller av det även om du är piss just nu i hennes ögon. Det ordnar sig och en dag kommer ni att skratta åt hur fan du kunde försova dig just den dan.

Bra att du åker dit och visar att du inte supit skallen i bitar eller börjat ta kokain.

Ta hand om dig

Kenneth sa...

Jag tycker du gör en massa saker rätt..typ allt faktiskt. Och det är ju som du skriver..du hade faktiskt bara försovit dig. Du behövde sömnen och ert möte idag kommer bli varmt, tårfyllt och underbart på alla sätt och vis. Jag kommer vara med i tankarna och skicka värme till er. Kramar om

anette sa...

imorgon är en ny dag som nån skriver här.
försova sig kan vem som helst göra även om det superjävligt att göra det just denna dag, men det är sånt som händer.
Du gör ju helt rätt som åker dit o börjar om,
Kom ihåg alla människor gör misstag och det finns ingen som är felfri, du gjorde ett misstag som inte ens var meningen, vem skulle inte förlåta det? jag skulle göra det och jag tror att alla andra skulle göra det också
Massor av tröstkramar till dig och styrkekramar så du håller ihop lite till :-)

Johnny Andersson sa...

Har "bara" läst lite snabbt i din blogg hittills, men jag märker din självironi som höll på att få mig att garva ihjäl mig asså.
Att försova sig är ju inte farligt utom då man ställer väldigt höga krav på sig själv. Men fram till man uppnår sin egna perfektion så är det bara helt okey med dom flesta misstagen, man har alltså resten av livet på sig att bli "perfekt"...=)

Mimmi sa...

Go,girl - go!! Kanske var det ödet som fick dig att sova för länge,,, Kanske skule ni ses en annan dag - en ny dag.... Hoppas det gick bra.Du kämpar gott. så Go, girl, go!!/M

Anonym sa...

Men...shit happens!! Fattar att det inte känns bra - men du VALDE ju faktiskt inte att försova dig, du är inte längre en manipulativ knarkare som kör med undanflykter och bortförklaringar utan en helt vanlig jävla människa som gör ett helt mänskligt misstag.

Du ber om ursäkt och förklarar och saken är ur världen, det är jag helt övertygad om med tanke på vad du skrivit om både ungen och hennes familj tidigare!