onsdag 11 november 2009

Grodor och andra kräldjur....

Om en flicka klappar en orm, ormen är varm och mjuk och len och rörlig... flickan tycker om ormen, hur den rör sig och hur hon rör sig mot den....
Jaja.
Jag klappade en sån orm igår.

Sen kysste jag den där grodan igen. Som smakar prinstårta om man blundar.

Ja jävlar
Snart borde jag väl köpa terrarium.
Ormen har kluven tunga och fjäll.... men grodan, kära vänner... alltså. Grodan har glasögon.

Jajamensan.


8 kommentarer:

Comvidare sa...

Skrattar gott!

Och tänker att det var en ovanlig groda du stötte på. Glasögonormar är chansen större att man ser.

XXX sa...

Minsann. Själv har jag en grodprins med läsglasögon och en oerhörd förmåga att slarva bort dem. Men jag kysste honom inte igår. Det var länge sen nu när jag tänker rätt på saken. Ska nog uppdatera kyss-statistiken redan ikväll. Så får det bli.

Gråa musen sa...

Den kärleken. Den kärleken. Var rädd om ditt ömma hjärta bara. Kärleken är inte blind men ganska så närsynt.

Sickan sa...

Fy fan, vad jag njuter av att läsa din blogg. Jag är fast, måste läsa varje dag.
och det är väldigt, väldigt glädjande att "se" en människa resa sig som du gjort. Härligt.

Cicki sa...

Märkliga djur det finns i vår herres hage....:-)

MonasUniversum sa...

Ebba, försökte hitta en emailadress men ser ingen. Du, jag har ju en tonåring som går sista året på gymnasiet. Hon ska ut på praktik i två veckor nu och då hennes inriktning är psykologi så skulle hon egentligen praktiserat på rättspsyk. Dock visade det sig att de inte garantera hennes säkerhet så då fick de backa.

Hon vill praktisera någonstans där det finns hemlösa, eller på nåt annat ställe där utsatta människor finns. De måste kunna ta emot två praktikanter då skolan har det som krav.

Please, ge mig några bra tips.

Ebba G sa...

Monasuniversum - ja det där med praktik... kanske ny gemenskap kan ta emot. Dom finns i Adolf Fredriks församling. Andra församlingar har också en del ställen, mer av punktinsatser. Och stadsmissionen. Ta kontakt med stiftet centralt och fråga efter praktik/volontärjobb. Kommunerna driver en del "boenden" för hemlösa men det är skit för det mesta. Där lär man sig bara samhällets svartsyn...
Jag tror att det är bättre att satsa på praktik bland invandrare, flyktingförläggningar... där finns de mest utsatta i vårt samhälle idag tror jag.
Och om hon verkligen vill ha erfarenheter kanske det går bra med vilken praktik som helst nu - men en satsning på heltid under några frivilligmånader efter studenten. På någon av de ställen som drivs av kyrkan. Kommunens skit är inget jag rekommenderar om hon ska lära sig något om integritet och dessutom finna en sund självrespekt.
Och epost... nej, den blir översvämmad på ett kick om jag lämnar en adress här... så det får vara.
Kram!

MonasUniversum sa...

Tack vännen, jag uppskattar verkligen din hjälp. Jag kopierar det här och ger det till tonåringen!
Kram