söndag 6 december 2009

Tänk på Urban....

Jag hade en diskussion i går kväll.
En såndär som skulle kunna kasta skuggor och riva köttsår. Kanske gjorde den det.
Det handlade om pedofiler och tomtar. Såklart. Jag skriver ju om de där tomtarna som visar kalsongerna.
Men i går berättade jag om Olle och Kalle och Urban (ingen av dem heter så egentligen) som köpte sex av mig.... eller sex.... jag vet inte. Eller jo, i deras värld var det ju upphetsande sex.
Alltså, jag är rätt liten. Späd, och inte så lång och så har jag lite småfint hår och stora ögon. För några år sedan såg jag nog ut som en liten fjortis. Eller om man har fantasi, ännu mindre. Inte några stora bröst och knappt några lår heller. Storlek petit.

De där Ollarna och Kallarna ville ha barn. Och jag var väl så nära ett barn de kunde komma just de där kvällarna de valde en tjackhora. Andra kvällar - och dagar - kanske de verkligen kunde hitta en unge.
Ingen av dem ville ha vuxensex. Alla ville de på olika sätt att jag skulle se ut som ett barn medan de själva runkade. Alla ville ha oralsex. En ville att jag skulle ha barbiedockor på ett ställe man inte har barbiedockor på. (D: du måste inte veta var) och en ville att jag skulle leka att jag var spädbarn - dvs han ville byta blöjor och mata med nappflaska medan han runkade.

Den jag kallar Urban hade mängder med foton av dagisbarn. Nakna eller halvnakna. Och när jag frågade varifrån han fått dem sa han att han tagit dem själv eller hämtat på nätet. (Jo det fanns nät då också, jag är inte så lastgammal)
-Vaddå hämtat? sa jag såklart.
- Folk lägger ut sånt. sa han.
- Äh. sa jag och trodde han svamlade.

Men nu när jag bläddrar bland blogar och facebooksidor vet jag ju bättre. Folk lägger ut en massa bilder som inte borde finnas där. Oskyldiga barnbilder. På klädda, halvklädda och oklädda barn med förföriska (för pedofiler) blickar.

Urban berättade också att han spårar en del av barnen. Man kan läsa mycket om vilka de är och varifrån de kommer och så spårar han, fantiserar om att låna dem. Han sa att han aldrig gör det. men.... själva spårandet tyckte han var väldigt upphetsande.
Idag tänker jag, att spårandet kanske slutar vara tillräckligt upphetsande... vad gör han då?
Urban tyckte om att göra saker med mig som jag inte tänker skriva här eftersom min tonårsunge läser.
Men eftersom du faktiskt läser.... sex är något som är otroligt fantastiskt när det känns inifrån.
När man inte vill annat än ge efter men inte gör det förrän den andra känner likadant...
Allt annat sex är överreklamerat. (Betyder att reklamen är finare än det man gör reklam för)
Om jag hade fått göra om mitt liv skulle jag sysslat med hångel väldigt länge. Och låtit varenda grej när det gäller sex få ta tid så jag hann med att bli trygg och verkligen njuta. Och så skulle jag haft sex bara med folk som fattar att det är något man är två om. Och att bådatvå har lika stor rätt att hinna med och att ha det skönt.
Det borde bara vara gifta gamla par som får komma överens om att ha sex som bara tillfredsställer en av parterna... typ. För att gifta gamla par inte alltid kan vara tända samtidigt. Och för att kärlek mognar och blir något annat än totalupphetsning. Fast, om det bara är obekvämt för den ena då är det antagligen inte så bekvämt för den andra heller och... tja, varför ska man då hålla på? Hörrni som tillhör kategorin gifta gamla par.... hur gör ni???

Och alla som har barn och blogar... tänk på Urban.

6 kommentarer:

Anonym sa...

"Jag vet inte vem, om någon, av de just nu utpekade, som köpte småflickor på en bordell för trettio år sedan - men jag vet att det politiska etablissemanget lade locket på, tystade utredningen och blåljög för att skydda sina egnaHon fick ju för fan betalt...

Om man nu är absolut bergis
på att ingen får veta det
och att den lilla slampan är frisk
och inte gör motstånd -

då är det få av de män,
som ständigt åtrår makt,
som lever i makt
och som njuter av makt -

som skulle säga nej till en chans
att sätta på en fjortonåring"


Den här skrev jag för två år sedan
när den så kallade Geijeraffären var uppe och vände i massmedia senast. Den uttrycker precis vad jag tror - att män med makt har en ibland överväldigande lust att demonstrera denna sin makt sexuellt. Det är inte fråga om pedofili i formen av sexuell dragning till småbarn - det är den nätt och jämt mogna frukten som lockar,den orörda läckerbiten,att få inbilla sig att man får förmedla den smärtsamma njutningen (eller för den delen bara smärtan)
Rätten för härskaren till alla rikets oskulder har funnits i många kulturer och vilken maktman vill inte känna sig som en kung.
Och den egna lojala maktklicken skyddar sina medlemmar.
Urk!
papillon

Anonym sa...

Jag väljer att vara anonym även om jag tillhör din läsekrets. Svaret är alldeles för personligt.

Vi tillhör det gamla strävsamma paret, dock ej gifta. På grund av sjukdom klarar inte längre min sambo av att ha sex. Han har blivit impotent. Jag har valt att välja bort känslan, onanerar ibland. Men vi ger varandra mycket kärlek ändå. Vi har mycket närhet, kramas innan vi somnar, håller varandra i handen när vi ligger i sängen. Ibland pratar vi om att vi bägge längtar tillbaka till att ha sex. Vi hade underbar, fantastisk sex där vi bägge respekterade varandras olika önskemål och viljor. Läkarna har sagt att han kanske ska få prova Viagra, men först måste hans sjukdomsutredning vara klar. Så kanske en dag igen.
Svar från Hoppfull

Johnny Andersson sa...

Ebba!
Jag blir ledsen när jag läser dom 10 första raderna på inlägget och du fortfarande titulerar dig som "tjackhora"?
Varför?
Är det för att du egentligen vill behålla den identiteten?
Nää, jag tror då rakt inte det. Vore det inte bättre att du kom med något mer värdefullt för dig själv kanske? Vill inte bli ledsen för det...själv titulerar jag mig som Johnny, för det heter jag ju faktiskt. Nu ska jag läsa vidare, kramar!!!!

Ebba G sa...

Papillon - ja, makten har nog alltid tagit för sig. Så många av de män jag betjänade (höhö, vilket ord vad!!!) var såna som hade titlar och positioner. Jag antar att de hade kunnat ta för sig där kvinnor inte tar betalt... och antagligen gjorde de väl det också. Det finns en "doft" kring makten. En sorts oemotsäglig doft. Men.. jag tog rätt bra betalt av de där herrarna. Mer än av de blyga som nog inte hade det så lätt med kvinnorna.

Anonym - Tack för att du delar med dig. Tänk om man kunde prata helt öppet med varandra om sånt. Hur svårt det är. Och hur ömt man kan ta hand om varandra. Jag börjar fatta det nu - och hade behövt höra talas om den där ömsintheten många många gånger genom livet.

Johnny - nu är det ju inte mig själv jag kallar tjackhora - det är de män som valde att gå till en tjackhora jag titulerar på det sättet.
Å andra sidan skäms jag faktiskt inte över det liv jag levt. Jag har överlevt och har lyckats bevara både självkänsla och hittat medkänsla dessutom.
Inte heller kan jag hitta någon avsky för de kvinnor som fortfarande lever det liv som är tjackhorans. För såna finns, vet du. Jag känner fortfarande värme och kärlek för mina vänner på gatan och under broarna. Dom som luktar piss och dom som duschar varje dag för att slippa lukta...
Så det får stå för dig att du mår dåligt. Kanske har du svårare att släppa skammen över det du varit och det du levt. Vi är ju oavsett hur vi lever bara människor. Lika mycket värda och lika mycket värdiga.
Kram!

/Ebba

Anonym sa...

Så enkelt...."vi är ju oavsett hur vi lever bara människor".
DU ÄR JU BARA BÄST EBBA!!!!!
Finns INGET att tillägga/kram/B-M

Kapybaran sa...

klokt. igen.
och precis just av skälet att urban finns så har jag aldrig, aldrig visat upp mina ungar på nätet. och kommer heller inte göra.