tisdag 8 februari 2011

Man måste läsa vissa bloggar. Så är det bara.

Jamen herregud.
Här tror man, att ett liv på gatan med inkomst från mer eller mindre sobra herrar med fiskmun skulle vara en ytterlighet svår att överträffa när det gäller förnedring och utnyttjande.
Men nu har jag förstått, att vanliga ringmärkta kvinnor med dubbelsäng från Mio möbler kan ha ett helvete värre än värsta gathoran.
En karljävel som kommer hem på fyllan och vräker sig halvnaken på soffan och kräver service.
Utan att behöva betala.

Och som samlar porr som andra samlar frimärken. Helt öppet.
Som sätter på de där filmerna med de små hemtillverkade barnen i soffan. Lika naturligt som han sätter på frun i samma soffa innan barnen gått och lagt sig.
Det finns en mycket klok kvinna som skriver om sånt. Läs henne! 

Borde man bli förvånad?
Egentligen inte. Karljävlar finns det lika många på dussinet som det finns skedar i en matsilverlåda.
I alla fall är det min erfarenhet.

Fast man måste ju vara ärlig.
det finns en annan sorts män också.
Den där sorten som kan skillnaden mellan makt och kärlek liksom.
Eller... jag vet en.
Och han är min!!!! Yeaahhh!

.....

2 kommentarer:

40krisen sa...

Tack fina du. För att du ser min historia. Jag har följt dig ett tag, känt igen mig, känt smärtan, så lika fast så olika.
Det var faktisk så att ditt bloggande, ditt blottläggande, som påverkade mitt beslut att äntligen lyfta på locket. att använda den här vägen liksom.
Så tack! Jag önskar bara att jag också hade en lökhack att stå i emellanåt...

Gråa musen sa...

Visst är det så att de goda männen är flest precis som de goda kvinnorna. Tyvärr så hörs och syns de inte så väl. Vardagshjältarna. Men min är också en riktig prins. Precis när vi fått vår andra son så var jag väldigt dålig. Istället för att vara hos den nyfödde som ju var frisk och hade väl övervakning så satt han och höll min hand ända tills jag vaknade ur koman. Vilket dröjde två dygn. Han satt åt och sov i stolen berättade sköterskorna. Det första jag fick se var hans oroliga ansikte och tårar. Glömmer det aldrig. Älskar honom för evigt. På tal om annat. Rent juridiskt intressant. Såg du inte dear Zachary i går på tv så se set på svt play. En sten rörs och man undrar hur rättsamhället funkar.