onsdag 23 juni 2010

blodtörstiga bestar!!!

Suget
det där jävla suget
mitt i sommarvärmen och allt jobb och myggen och svetten som rinner efter ryggraden
och i morgon kväll stannar vi kvar ute i spenaten utan elektrisk ström och mitt batteri räcker nog bara till på lördag och sen då?
Jamen herregud
ska man inte klara ett par dagar utan att skriva på den här apparaten
och suget
och midsommar och allt.

Ja ni vet ju, att om jag inte återkommer så åt myggorna upp mig.

7 kommentarer:

Kenneth sa...

Men alltså..vet du jag tror att om du gnider in dig i vitlök från topp till tå så undviker nog myggorna dig *hmm* kanske prinsen också, men vad gör det. Vi andra får ju fortsätta ta del av ditt underbara skrivande som både lockar fram tårar och skratt på ett härligt balanserat sätt.
Ha en underbar midsommar där i stugan, hoppas det blir värk i kinderna av skratt och leenden iställer för mygg bett. Men som sagt, det grejar nog vitlök :-D

Cicki sa...

Ha det så trevligt.

I min värld sa...

Du är väl som jag ...ett eftertraktat byte, iaf för myggen :-) ( vid min ålder får man vara glad om man är eftertraktad för nån vettu)
Ha en otroligt skön midsommar och välkommen åter till civilisationen efter helgen, själv ska jag pyssla om den brutna armen, den sjuka hunden och en son på kryckor.... själv är jag magsjuk men det räknas väl inte?

Ebba G sa...

Kenneth - vitlök... har man i mat. Och jag förstår vad du menar, men... vitlöksmarinerad Ebba.. hm. Ska man ha portvinssås till då kanske?

Tack, Kicki... önskar detsamma!

Och I min värld... om du inte aktar dig blir du bitter och det är väl ingen bra framtidsutsikt? (Bättre att smaka vitlök kanske?) Det är klart att det räknas att du är magsjuk och har brutit armen och allt.... Tycker uppriktigt att du skulle behöva bli ompysslad och få te på sängen och en massa fina ord!!!
Be krycksonen prata med sina kompisar så att han får lite assistans och skicka ut någon av dem att plocka blommor till dig!
Kram!

Comvidare sa...

Jag har hört, och alla sägner har väl ett korn av sanning i sig, att man i början av säsongen ska lägga sig naken på en myr och ge sig själv fullständigt till de blodsugande bestarna. Sen är man immun resten av sommaren.

Berätta om det fungerade.

Midsommarkram från mig!

Cecilia N sa...

I så fall vill jag också veta.
Igårkväll stod jag och pratade med en bekant. Jag tycker jag stod och viftade mest hela tiden, men hon stod lugnt still.

Mitt goda blod har jag ärvt av mamma. Blä.

I min värld sa...

Hmm var nog inte så bitter utan mer sarkastisk :-) och det är mannen som har brutit armen och inte jag, det räcker med magsjukan tack :-)
Krycksonen har precis meddelat att han inte kommer upp till midsommar så det blir jag, magsjukan o mannen o den brutna armen :-/
Kram på dig /Anette