söndag 29 juli 2012

Eldgafflar och andra grannar

Jamen herregud
Ibland är det rätt roligt att vara villatant.
Som häromkvällen när det luktade stekt fläsk från grannens bastu. Jag trodde ju att de grillade korv eller något där inne. Men efter en kort stund kom mannen i huset ut med handduken kring de ädlare delarna och skrek något om att han inte tänkte stanna ett ögonblick till i det där huset.
Om det var den lilla friggeboden med bastu eller om det gällde det stora huset framgick inte, men jag antog, att det handlade om något lite mer än bara fyra kvadratmeter bastu.
Nåja
Efter några sekunder kom en annan herre farande ut med ungefär samma mundering kring höfterna.
Och inte heller han tänkte stanna. Med hög röst lät han oss veta, att det var ett helvete det han hamnat i.
Och det kanske han hade rätt i.
För efter de båda männen kom husets lady iförd absolut ingenting utom en eldgaffel.
Ja herregud vad jag skrattade.

Lite senare kom samma människor ut i trädgården iförda lite mer än handdukar och gafflar. Och nu skulle de tydligen ändå stanna för de satte sig utanför bastubyggnaden med var sitt glas öl och pratade om andra tider.
Den ene hade rest genom hela europa minsann och träffat damer. Sådana man berättar om med ett litet leende och absolut inga prostituerade för sådan var inte han. Och sedan hade det bara varit fasta förbindelser och jo han hade ju testat sig och det gick ju bra.
Den andre hade också testat sig och blivit behandlad för några små vårtor bara. Inget allvarligt och sedan hade han bara haft fasta flickor och finare par. Jodå.
Inga prostituerade där heller för den sorten får man bara en kropp och en massa objudna gäster av. Fniss.

Jamen om dom skulle vetat att det satt en livs levande före detta gathora på andra sidan den fullt genomhörliga häcken... fast det kanske inte skulle spela någon roll.
Man skryter väl om sina bravader oavsett. Och står för sina åsikter hoppas jag. Dom kan ju vara trevliga karlar båda två fast dom inte förstår att man inte måste få betalt för att hora. Det räcker med lite bekräftelse och en säng för natten. Kanske lite frukost och ett telefonnummer. Om man är av den sorten som behöver stålar skickar man någon annan som kan göra ett bryt om det fanns något att hämta i farbrorns lägenhet.
Det finns många sätt att utnyttja män.
Lika många som det finns att utnyttja en kvinna kanske.

Men i alla fall, de drack sina öl eller vad det nu var de hade i glasen och så blev det hennes tur.
Ja jävlar.
Eller vad man säger.  Den tanten visste hur hon skulle använda eldgafflar!

Hon satte igång och berättade om alla jävla småpittar hon sugit av och ... ja alltså man kan inte skriva sånt på ställen som kan läsas av vem som helst.
Rena porrstoryn, bara att skriva ner och skicka in till ... ja inte vet jag vad dom heter nuförtiden dom där tidningarna med fotografier tagna hos något man kan tro är en gynekologisk mottagning.

Det där stekta fläsket då, som luktade från bastun?
Ingen aning.
Men visst får man lite knepiga associationer?

Som sagt. Det kan vara rätt roligt att sitta på ena sidan av ett staket på en liten villagata någonstans nära dig.5 kommentarer:

I min värld sa...

Hahaha vilka grannar du har .-)
Men ibland hör man de mest roliga/knepiga historier där man minst anar det, till stor underhållning för oss med lite för långa öron däri inräknat mig själv :-)

Cicki sa...

Jag förstår att du hade en lyssnarhöjdpunkt och inte vill gå där ifrån. Mycket får man höra innan öronen trillar av, som min gamla mamma brukade säga.....:-)

Osloskånskan sa...

Det mest oväntade kan ske var som helst, t om i lugna förortskvarter!

Veronica sa...

Jag läste i en tidning i söndags om ett livsöde och blev mycket tagen.....

Kul att hitta dig i bloggvärlden :)

jag kommer hänga med dig om ok!!

Ebba G sa...

Välkommen Veronica!