tisdag 29 maj 2012

nej det syns inte på utsidan

Det finns rätt mycket den sorts människor som kallas perversa typer. Man känner inte igen dem, bara så ni vet. Det går inte att titta på en människa och veta vad han eller hon gillar att göra i sängen eller någon annan stans. Man ser inte på utsidan det som finns på insidan. Och förresten är det väl en del av det man kallar perverst som inte är så perverst, bara annorlunda.
Om man köper sex av en som ser ut att vara halvt döende av abstinens kanske man borde fundera över sina val. Speciellt om man inte använder kondom.

Och dom som finns omkring den där mannen som köpte sex av tjackhoran  har antagligen inte en aning om att han skulle kunna göra något åt det hållet.
Han kanske har en fru som han också har sex med utan kondom.
Och så ligger dom där bådatvå med en sjukdom som antagligen får åtminstone henne att skämmas. Om hon upptäcker den.

Numera när jag inte längre går omkring som en levande magnet för diverse udda typer vet jag ju en del som vanligt folk inte vet utan att dom vet att jag vet det.
Jag menar, man presenterar sig ju inte som "Ebba, pensionerad tjackhora" typ.
Och inte tar man upp ett samtal med "ja på den tiden jag gick på gatan så var det ju mest breda slag på kavajerna"
Nej.
Man gör inte det men man vet ju saker och ting om sånt som ibland diskuteras.
Som det där med att det skulle synas på folk om dom köper sex eller misshandlar hustrur eller utnyttjar barn. Det syns inte. Man kan inte lära barn att undvika vissa sorts män för att de är såna som skulle utnyttja dem. Man kan inte säga, att alla män som bjuder på godis är onda. Eller att dom som tycker om att leka med barn egentligen vill ligga med dem. Men man kan inte heller säga tvärtom, att alla som bjuder på godis och är snälla inte vill något annat.
Man vet helt enkelt inte sånt.

Jag visste inte heller när jag plockade upp en kund om det var en jävel som skulle skära halsen av mig. Jag har varit med om sånt. Inte att någon skurit halsen av mig alltså, men att bli skuren.
Och slagen, och bunden och inlåst. Piskad och rånad. Allt man kan tänka sig.
Men mest har det varit rätt hyggliga karlar som helt enkelt köpt sex. Inget mer med det. Sex och lite vänlighet. Rätt ofta vill dom veta att dom är bra i sängen så att till och med en hora gillar det dom gör.
Och dom flesta är inte poliser eller läkare heller.

Men det finns såna också. Alla sorter. Med övervikt på dom som har pengar såklart. Man måste ha något att betala med om man ska köpa sex.
Eller ja, alltså det går bra med annan valuta också. I den värld som var min gav jag gärna bort min kropp mot att jag fick en sil och en säng att sova i ett tag.
Grejjen var väl bara att då fastnade man i den där sängen och fick gno ihop käk och pulver till fler än en.

Ja jxxlar.
Här sitter man och småttet sover och resten av familjen är ute på sitt och solen skiner. Och så lallar man in på horgatan.

Nån gång ska jag väl vakna utan att behöva minnas den där hungern. Suget och skiten.
Fast nu suger det i kaffegommen.
Och det är helt lagligt att göra något åt det.  Yepp!

3 kommentarer:

Mångmamma sa...

Tänkte på dig igår när jag läste Lotta Thells två första böcker om sin uppväxt och sitt heroinberoende.
Och här ska det också bli kaffe ...

Ebba G sa...

Någon gång ska jag skriva om mitt liv i en bok. Tror jag. Kaffe är gott.

I min värld sa...

Kaffe är mumma för själ och kropp ....ibland om man inte måste sova.
Har tittat in här ibland och blev så glad när jag såg att du hade börjat skriva igen. Grattis till alla små, halvstora och helstora samt ett hus, trots saker i fötterna ibland.
Nu är det dags för kaffet här med.