onsdag 31 oktober 2012

Jo jag lever.
Har en massa att göra bara. Sånt där som att läsa en massa böcker och snyta ett antal barn.
Sen har jag gjort en resa tillbaka till helvetet också.
Det var bra.
Ja alltså inte helvetet. Det var skit. Men det var bra att se helvetet och veta att det inte är något jag vill ha tillbaka.
Hög som ett hus och ful som stryk åkte jag tunnelbana tillbaka till något jag trodde jag behövde.
Sen tog jag tåget hem lika hög och ful och höll på att mista himlen.
Det var bra det också. Ja inte att mista himlen, men att veta att man kan bli av med den.
Men nu är jag tillbaka och läser ikapp.
Jo jag är ren igen. På riktigt.
Och alla dom där jag älskar finns kvar och det luktar lök om håret och händerna. Tror det är bra att hacka lök när man behöver fatta saker och ting.

En annan gång ska jag skriva ett eller annat om ett par typer jag träffade i helvetet. Men nu ska jag göra läxan. Flera gånger varje dag ska jag göra den. Och på kvällarna.
Godnattläxan.


9 kommentarer:

Mångmamma sa...

Fortsätt hacka lök, du kommer/ska/kan fixa det.
igen!
Det bara vet jag!
Kram.

Osloskånskan sa...

Så gott att du är väl tillbaka...

Cicki sa...

Oj vad du hunnit med mycket. Både bra och dåligt. Skönt att du insåg att helvetet inte var en plats för dig. Och att himlen fanns kvar.

Eftersom jag inte har en aning om sånt där med trippar så kan jag bara gissa att det kanske är bra med ett bakslag för att man ska kunna ta ett ordentligt steg framåt.

Jag tillhör den konstiga gruppen som var ung i slutet av sextiotalet och början av sjuttiotalet. Då man var mods och det var flower-power och inne att testa hasch och andra substanser. Jag var inte ett dugg ordentlig av mig utan gjorde både det ena och det andra. Men jag testade aldrig någonsin någon form av knark. Ibland fattar jag inte varför eftersom det fanns runt omkring mig i mitt kompisgäng hela tiden. Jag var bara inte tillräckligt nyfiken. Är det så enkelt? Att man klarar sig på grund av det. Däremot var jag nyfiken på allt annat och är det fortfarande.

Jag är i alla fall glad att du hittade hem igen och att du helt ren nu. Det är både du och hela din familj värda.

Massor av kramar till er alla. Speciellt till hon den där lilla gluggungen som börjar bli stor tjej. Henne är jag svag för......:-)

Ebba G sa...

Jorå, jag hackar min lök. Hackar i mig mitt liv och går vidare...
Cicki... det är kanske så enkelt att man klarar sig för att man inte är nyfiken. Eller för att man har gener som gör att man inte bryr sig om att förlora förståndet. Eller att man har tur eller att man blivit tillräckligt informerad och älskad. inte vet jag.
Men jag vet att alla människor har sitt att ta hand om. Och att man måste bry sig om varandra.
Och jag ska hälsa gluggungen att hon har fans. :)
Hon är skitarg på mig såklart. Fast jag tror vi reder ut det.

I min värld sa...

Oj vad mycket som har hänt! vilken tur att du insåg att himlen var bättre. Jag kan förstå att gluggungen är skitförbannad men jag tror också att ni reder ut det.
Fortsätt och hacka lök och snyt ungar nu
Kram

Fru Venus sa...

Vad skönt att du är tillbaka. Och hacka på, jag hackar ikapp med dig.

Lillemor Lindqvist sa...

Skönt att du är tillbaka. Hittade hit för ett par månader sen via Monas universum. Läste hela din blogg på en vecka. Ge ut bloggen som bok vettja.
Glad att höra att du är på löken igen:)

Johnny Andersson sa...

Hej E!
Senast jag läste din blog så var du visst ute och slirade då också. Gött att höra att du är tillbaka igen. Det kan bara vara nyttigt att ta sig en sväng tillbaka till skiten för man glömmer så lätt det dåliga. Har själv använt livet som spelbricka bara för att "testa" mig själv och mina gränser. Återkommer till samma punkt som innan, att jag vill vara här, nu och utan droger. Kram.

Kamilla sa...

Ohmygod! så lite man egentligen vet om livet! Vilken resa du gjort! Att du fixart! Skönt att du är tillbaka där jag tror att du hör hemma :-)
kram